Evde Sağlık Hizmeti Alan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret
26 Mart 2019

Van İl Sağlık Müdürlüğü ve Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Evde Sağlık Birimi evde sağlık hizmeti alan yaşlılara anlamlı ziyarete bulunarak çiçek taktim edip, pasta ikramında bulundular.

Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu,burada bir açıklamada bulundu18-24  Mart Yaşlılar saygı haftası kapsamında, Evde Sağlık Hizmeti’nden yararlanan hastalar;  Van İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına bağlı Ev’de Sağlık Hizmetleri Koordinasyon  Merkezi  ve Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından  evde sağlık hizmeti gören Yaşlılarımızı ziyarete bulunarak dertlerini dinledik ve sağlık görevlilerimizce sağlık kontrolleri yapldı.

Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu,Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak ve toplumu bu konuda daha duyarlı hale getirmek amacıyla, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında, bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için kutlanan Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörlüğümüz tarafından organize edilen  Kore gazimiz Tevfik Gezgen (86) evinde ziyaret ederek Sohbet  ettik hal ve hatırlarını  sorduk, sorunları dinledik yaşlılarımızın mutluluğu ve sevinci yüzlerinden okunuyordu ifadesinde bulundu.

Kore Gazi Tevfik Gezgen, ise,hoş sohbet havasında kore anılarını anlatarak,İl Sağlık Müdürülüğü, Van Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne  teşekkür ederek, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi “Evde Sağlık Hizmetleri Birimi sayesinde hizmet ayağımıza gelmekte. Bu sayede tansiyon ve Ağız ve Diş Sağlığı rahatsızlıklarım olsun artık evimde görebiliyorum. Bizlerin hayatını bu kadar kolaylaştırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum dedi.”

Gerçekleştirilen ziyarete Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcıları Tarık Kuşman,Cahit Eldemir, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Bahadır Öndeş ve  Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörlüğü sorumlusu Özlem Öndeş, Diş Tabibi Abdurrahman ULUTAŞ eşlik etti.

• 200842,evde-saglik-hizmeti-alan-yaslilara-anlamli-ziyaret-1jpg.png
  • 200840,evde-saglik-hizmeti-alan-yaslilara-anlamli-ziyaret-4jpg.png