Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep AKDAĞ' ın Van Ziyareti... 11.07.2017
25 Temmuz 2017



Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep AKDAĞ bazı ziyaretlerde bulunmak ve bir dizi toplantılara katılmak üzere 11.07.2017 tarihinde İlimize geldi.  Bakan AKDAĞ' ı , Uzm. Dr. Ü. Murat PARPUCU ve beraberindeki heyeti karşılamak üzere Van Valisi Murat ZORLUOĞLU, Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Heybet SEMUR, Van Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ,  İdari ve Mali Hizmetler Başkanımız Yaşar BEYGO, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm. Dr. Şevki KONÜR, SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ümit Haluk İLİKLERDEN hazırda bulundular




Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep AKDAĞ ve beraberindeki heyet; Hastane personel yemekhanesinde çalışanlarla öğlen yemeği yedi.. Yemek esnasında sağlık çalışanlarımızla sohbet etti. Bakan AKDAĞ, hastane ve hizmetlerini beğendiğini ifade ederek;''Sağlık çalışanlarımızın böyle güleryüzlü olmaları bizi daima mutlu eder.''ifadelerine yer verdi.









Öğlen yemeğinden sonra incelemelerine devam eden Sağlık Bakanımıza, Genel sekreterimiz Op. Dr. Heybet SEMUR, Hastane Yönetici Başhekimi Op. Dr. Ümit Haluk İLİKLERDEN ve Diğer idarecilerimiz eşlik ettiler; hastanemizdeki Çalışmalarla ilgili Sağlık Bakanımıza Brifing verildi.
Hastanemiz bünyesinde çalışmalar yapan ‘’ Hayatlar Solmasın Danışma Merkezinde Mahkûmların kendi yetenekleriyle yaptıkları ürünlerden Sağlık Bakanımıza Hediyeler takdim edildikten sonra; Bakan AKDAĞ ‘’ Van Güç birliği Platformu Toplantısına katılmak üzere Hastanemizden ayrıldı.

   Van Milletvekili Prof. Dr. Beşir ATALAY' ın moderatörlüğünde yönetilen ''Van Güç Birliği Platformu' Bakan AKDAĞ, Van Milletvekili Burhan KAYATÜRK, Van Valisi Murat ZORLUOĞLU, STK Temsilcileri ve İl Kurum Temsilcileriyle ve basın mensupları katıldı. Platformda Van ın sağlık sornları ve çözüm önerileri masaya yatırılarak çözüm önerileri hakkında görüşler alındı...